Personlig Träning

För dig som vill börja träna men inte riktigt vet hur du ska komma igång eller för dig som redan tränar och vill komma vidare. En Personlig Tränare (PT) hos oss är till för alla! Förutom träning kan du även få hjälp med din kost.

Vi har Personlig Träning på I11, Norremark och Tipshallen.
Alla våra Personliga Tränare är licensierade.


PT-START 2x55

För att få ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att din PT vet så mycket som möjligt om dig och dina mål. Vid första träffen lär vi känna varandra, vi gör ett konditions- och styrketest och lägger upp en plan. Vid andra träffen får du ditt träningsprogram som vi tillsammans går igenom för att du ska känna dig trygg med hur övningarna ska utföras

 

Prislista

PT BAS 55

PT Bas är en visning av ett standardprogram för hela kroppen och visas i våra fasta träningsmaskiner. Här lär du känna maskinerna och hur övningarna ska utföras.

 

Prislista

PT 25

Perfekt träning för dig som har ont om tid men ändå vill hinna träna. Du kommer uppvärmd och stretchar själv efteråt. Din PT pushar dig genom styrka och kondition.

 

Prislista

PT 55

Detta är för dig som redan är kund hos våra PT och vill ha ytterligare träning eller bara insiration. Här kan du få hjälp med ditt träningsprogram eller så tränar du individuellt med din PT.

 

Prislista

PT DUO 55

För dig och en vän som vill träna tillsammans och göra detta både effektivt och roligt. Här kan du jobba med eller mot din kompis under ledning av en PT.

 

Prislista

PT Small Group 55

Här kan en grupp på 3-6 personer träna tillsammans med en PT för att nå gemensamma eller individuella mål. Bara att träna och ha roligt eller för att nå det gemensamma målet som t.ex. Göteborgsvarvet, Vätternrundan eller Vasaloppet.

 

Prislista

KOSTRÅDGIVNING 55

Det du dagligen äter och dricker påverkar inte bara din hälsa, utan även dina tankar, känslor, din prestationsförmåga och livslängd. För en optimal energibalans krävs att du har kunskap om in- och uttag av energi. Bra kost är nyckeln till framgång vare sig det är lyckad träning eller god hälsa du vill uppnå. Vi har alla olika mål och förutsättningar och det som passar för någon annan behöver nödvändigtvis inte fungera för dig. Vi jobbar efter dina behov och med dig i centrum.

 

Prislista

FETTMÄTNING 25

Vi använder oss av en kalipertång
(Harpender Skinfolder Caliper) för att mäta
din fettprocent och underhudsfett.
Mätningen sker på fyra olika punkter av kroppen i stående avslappnad position.
Utöver fettprocent och underhudsfett går det också att få fram sin ungefärliga fettfria massa dvs bland annat muskelmassa.

 

Prislista

Boka tid 

Vill du få mer information och boka tid kontaktar du friskvårdsreceptionen på telefon.

 

0470-181 91

 

Jesper Arnesson

Licensierad Personlig Tränare och Fystränare
(Tipshallen)
jesper@idrottskliniken.com

Sara Gabrielsson

Licensierad Personlig Tränare
(Föräldraledig)

sara@idrottskliniken.com

Markus Persson

Licensierad Personlig Tränare
(I11)
markus@idrottskliniken.com

Ida Klüft

Licensierad Personlig Tränare
(Norremark)
ida.k@idrottskliniken.com

Nicolina de Salareff

Licensierad Personlig Tränare
(I11)
nicolina@idrottskliniken.com