Bokningar, avbokningar och reservbokningar

Bokning, avbokning och reservplatser på pass

När du bokar dig på pass
- Två veckor i förväg kan du boka dig på pass.

- Senast 10 minuter (5 minuter på morgon-, förmiddags- och lunchpass på vardagar) innan passet börjar ska du ha prickat av dig, annars förvandlas din bokning till en drop-in plats.


Avbokning av pass
- Senast två timmar innan passet börjar ska du ha avbokat dig om du inte har möjlighet att delta. Tänk på att vi inte heller har möjlighet att avboka i receptionen när det är mindre än två timmar kvar,

- Avbokar du dig inte från passet kommer du att få en varning, vid tre varningar blir du avstängd från internetbokningen i en månad. Du kan se varningar och spärrar under Bokningar på din inloggning.

 

Reservplatser och Drop-in
- På alla våra pass finns det 10 reservplatser att boka om ett pass är fullbokat.
- Senast två timmar innan passet börjar får du ett mail om du kommit med på passet till den mailadress du angivit till oss. 

- Se till att du har en mailadress som är aktuell registrerad hos oss. Du kan alltid ändra din mailadress under Mina sidor.

- Två timmar innan passet börjar upphör reservlistan att gälla.

- Är du drop-in kund eller stått på reservlistan och vill vara med på ett pass är det först till kvarn på plats på anläggningen 10 minuter (5 minuter på morgon-, förmiddags- och lunchpass) innan passet börjar när drop-in platserna släpps.

- Står du på reservlistan när passet börjar påverkas din träningsaktivitet inte av det. Du får ingen varning skickad till dig och det dras inga klipp.