Ida Blasek

Mitt namn är Ida Blasek. Träning, kost och hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat.

Jag började jobba i gymbranchen år 2007 som gruppträningsinstruktör i spinning och som receptionist. Med åren som gått har jag samlat på mig en mängd olika utbildningar och erfarenhet inom både träning, kost och hälsa.

 

Som person är jag omtänksam, positiv, engagerad och sprider glädje och energi omkring mig. Att få hjälpa, coacha, motivera och inspirera människor till en mer aktiv livsstil är fantastiskt kul. Sedan juni 2018 jobbar jag på Idrottskliniken Norremark som platsansvarig, personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör.

 

Träningshistorik

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Som ung spelade jag fotboll och simmade till 11-12 års åldern, därefter gick fokuset helt över till friidrott med inriktning på medel- och långdistanslöpning. Löpningen har jag alltid hållit igång med på något sätt, samtidigt som jag testat på en hel mängd olika sporter och tävlingar. Jag har bland annat kört Athletic fitness, Fitness five, ett flertal hinderbanelopp, som bland annat Toughest, en Tjej- och en hel Svensk Klassiker, och sedan 2018 ligger fokus helt på sporten triathlon, där jag förra året tog mig igenom min första hela Ironman i Kalmar.

 

Personlig tränare

Som personlig tränare vägleder jag dig och ger dig verktygen att nå dina mål.

Variation och planering är nyckeln till framgång oavsett om du tränar för prestation eller hälsa. Utifrån dina förutsättningar lägger jag upp din träning och/eller kost med sikte inställt på att du ska nå ditt/dina mål.

 

Specialiteter  

Träning och upplägg av uthållighetsidrotter, konditionsträning, core och stabilitetsträning, rörlighetsträning.  

Inom träning:

Teoretisk grundutbildning, The Academy 2009

Licensierad styrketräningsinstruktör, The Academy 2009

Licensierad personlig tränare, The Academy 2010

Licensierad coreinstruktör, The Academy 2011

Licensierad funktionell tränare, The Academy 2012

Licensierad löpcoach, The Academy 2013

Inom massage:

Diplomerad massör, Friskvårdsgruppen 2010

Triggerpunkts behandling, Friskvårdsgruppen 2011

Inom kost:

Licensierad kostrådgivare, The Academy 2014

 

Mitt motto

Med vilja och pannben kommer man långt!


För bokning