Nicolina de Salareff

Jag är en pigg och glad tjej som heter Nicolina, jag är 29 år och tycker att träning är härligt.

Vad fick dig att börja jobba med träning:  Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Tidigare spelade jag fotboll på högre nivå men tvingades sluta efter flera knäskador och operationer. Med tanke på min bakgrund blev beslutet att vilja jobba med träning ett lätt val. Det var framförallt mina tidigare skador som motiverade mig att vilja jobba med träning och hjälpa andra att slippa hamna där jag hamnade eller inspirera till att träning handlar om ett helhetstänk där träning, kost och återhämtning är lika viktigt.  

Jag började på IK vintern 2016 som timanställd under mina studier på Linnéuniversitet där jag läste Coaching och Sport Management. Efter min examen fick jag fastanställning och vidareutbildade mig som Personlig Tränare under 2017 och har jobbat med det sedan dess.

 

Tjänster som erbjuds

  • Personlig tränare
  • Kostrådgivning Kostschema 
  • Mätningar – In Body
  • Gruppträning – Total Body, Power Cirkel, Escape, Fitnessline, Fort Gjort- Multiträning, Pulsträning och Rörlighet.

 

Eget intresse och inriktning / Träningshistorik

Efter mina skador hamnade jag på gymmet för på rehabiliteringsträning. Jag fastnade för gymträningen, så pass mycket så jag fortfarande tränar den typen av träning men idag med ett annat syfte. Nu tränar och tävlar jag i Body Fitness och har genomfört tre tävlingar varav två pallplaceringar. Tack vare min bakgrund har jag ett stort intresse att träna sig fri från, eller förebygga skador och jobba med viktförändring. Men det viktigaste är att hitta balansen med träning i vardagen, få en hållbar och fungerande stark kropp. Det är ett av mina mål att kunna ge dig som personlig tränare.

 

Utbildning/Erfarenhet

- Coaching och sport management Linnéuniversitetet

- Eleiko Personal Trainer

- Eleiko Kettlebell level 1

- Eleiko Strength coach level 1

- Eleiko Power Lifting level 1

- Paleokost & livsstil

 

Personlig kommentar

Låt träning bli en naturlig del av livet.


För bokning ring 0470-181 91