Personlig Träning

För dig som vill börja träna men inte riktigt vet hur du ska komma igång eller för dig
som redan tränar och vill komma vidare. En Personlig Tränare (PT) hos oss är till för alla! Förutom träning kan du även få hjälp med din kost.

Vi har Personlig Träning på I11, Norremark, Tipshallen och City.
Alla våra Personliga Tränare är licensierade.


PT-START 2x55

För att få ett så bra resultat som möjligt är
det viktigt att din PT vet så mycket
som möjligt om dig och dina mål.
Vid första träffen lär vi känna varandra, gör enklare tester och lägger upp en plan.
Vid andra träffen får du ditt träningsprogram som vi tillsammans går igenom för att du ska känna dig trygg med hur övningarna ska utföras

 

Prislista

PT 25

Perfekt träning för dig som har ont om tid men ändå vill hinna träna. Du kommer uppvärmd och stretchar själv efteråt. Din PT pushar dig genom styrka och kondition.

 

Prislista

PT 55

Detta är för dig som redan är kund hos våra PT och vill ha ytterligare träning eller bara inspiration. Här kan du få hjälp med ditt träningsprogram eller så tränar du individuellt med din PT.

 

Prislista

PT Group 55

Här kan en grupp på 4-6 personer träna tillsammans med en PT för att nå gemensamma eller individuella mål. Bara träna och ha roligt eller för att nå det gemensamma målet som t.ex. Göteborgsvarvet, Vätternrundan eller Vasaloppet.

 

Prislista

PT DUO 55

För dig och en vän som vill träna tillsammans och göra detta både effektivt och roligt. Här kan du jobba med eller mot din kompis under ledning av en PT.

 

Prislista

KOSTRÅDGIVNING 55

Det du dagligen äter och dricker påverkar inte bara din hälsa, utan även dina tankar, känslor, din prestationsförmåga och livslängd. För en optimal energibalans krävs att du har kunskap om in- och uttag av energi. Bra kost är nyckeln till framgång vare sig det är lyckad träning eller god hälsa du vill uppnå. Vi har alla olika mål och förutsättningar och det som passar för någon annan behöver nödvändigtvis inte fungera för dig. Vi jobbar efter dina behov och med dig i centrum.

 

Prislista

INBODY 770

”Vi mäter din kroppsammansättning med hjälp av InBody 770, som skickar elektriska impulser genom kroppen**. Mätningen visar bland annat hur mycket muskelmassa, fettmassa, total vätskemängd och total fettprocent som din kropp har. Ni får veta var dessa värden är fördelade över er kropp, dvs hur mycket muskelmassa som exempelvis finns på vänster respektive höger arm. Vilket gör InBody användbar för att utvärdera exempelvis en längre tid av träning, träningsupplägg eller eventuella kostförändringar. Inbody 770 har ett starkt vetenskapligt stöd med en noggrannhet på 98,4% gentemot golden standard (vilket innebär att mätningen är reliabel i sina mätningar).
**OBS! Inga mätningar sker på gravida och
personer som har pacemaker.”

 

Prislista

Boka tid 

Vill du få mer information och boka tid kontaktar du friskvårdsreceptionen på telefon.

 

0470-181 91

 

Licensierad Personlig Tränare
och Fystränare
(Tipshallen)
jesper@idrottskliniken.com

Läs mer om Jesper här

Sara Gabrielsson

Licensierad Personlig Tränare
(I11)

Föräldraledig
Läs mer om Sara här

Markus Persson

Licensierad Personlig Tränare
(I11)
markus@idrottskliniken.com
Läs mer om Markus här

Nicolina de Salareff

Licensierad Personlig Tränare
(I11)

Föräldraledig
Läs mer om Nicolina här

Ida Blasek

Licensierad Personlig Tränare
(Norremark)
Föräldraledig
Läs mer om Ida här