Phaisarn Gustafsson

Hej!

Så länge jag kan minnas har idrott, träning och hälsa alltid varit ett stort intresse för mig. Sedan barnsben tränade jag allt från diverse bollsporter till kampsport. Senare blev intresset för styrketräning större och utövade en del calisthenic träning, dvs kroppsviktsträning. Nu på senare tid utövar jag främst styrketräning & Crossfit.

Genom intresset för träning och hälsa började jag studera det Idrottsvetenskapliga programmet 2015 i Kalmar med inriktningen Fysisk aktivitet, Hälsa & Friluftsliv och tog sedan kandidatexamen våren 2018. I samband med utbildningen ingick bland annat Eleiko PT utbildning och FaR utbildning. Förutom att lära oss om anatomi, träningslära och fysiologi hade jag praktik som hälsotestledare samt hälsocoach i samarbete med Kalmar Landsting. Under hösten 2018 påbörjade jag min anställning hos Idrottskliniken som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Jag befinner mig främst på Kungsgatan City & Norremark som personlig tränare samt instruktör och håller i pass såsom Hiit Cardio, Power Cirkel, Escape, Box och Senior träning men står också i receptionen vid behov.
I februari påbörjade jag en massageutbildning och till midsommar kommer jag kunna titulera mig som diplomerad massör, och även då kunna erbjuda svensk klassisk massage.

Vad jag kan erbjuda dig:

  • Personlig träning
  • Träningsschema
  • Inbody-mätning
  • Svensk klassisk massage inom en snar framtid

Som din personliga tränare, skapar jag ett anpassat träningsprogram för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål. Min roll är att vägleda, inspirera och stötta dig i din träning så att du känner dig trygg och hitta motivation så att du lyckas nå dina mål. Jag bidrar till en roligare träning för både novis eller van motionär och inriktar mig inom funktionell- och styrketräning samt muskeluppbyggnad för viktuppgång och viktnedgång.

Är du intresserad? Tveka inte att e-maila om du har några frågor eller funderingar så svarar jag så snabbt som möjligt!

Personlig kommentar:
Results happen over time, not overnight, work hard, stay consistent and be patient.


För bokning ring 0470-181 91