Senior

Du kan köpa Idrottsklinikens seniorkort från det år du fyller 65 år. Du kan välja mellan enbart gym eller gym- och gruppträning.

Gruppträning

Våra seniorträningspass är speciellt utformade för att passa målgruppen seniorer. Träningen är anpassade så att vem som helst kan vara med efter egen förmåga. Vi lägger stor vikt vid rörlighet, balans, trivsel och gemenskap men glömmer heller inte konditionen. Gruppträningen passar både män och kvinnor och därför är grupperna för det mesta jämnt fördelade.
Våra seniorpass finns endast på i11.

Gymträning

Våra två stora och välutrustade gym på i11 och Norremark passar för alla och
har hiss på båda anläggningarna. Våra träningsmaskiner är lätta att förstå
och ställa in för rätt träning.

För din skull

Vi har personal på båda anläggningarna som gärna hjälper dig med inställningar
om det behövs. Vill du ha hjälp med att utforma ett träningsprogram har vi personliga
tränare för detta på båda anläggarna. Personlig tränare är en tilläggstjänst och bokas
i någon av våra receptioner.

Seniorkorten gäller för inpassering alla våra öppettider och gäller för alla
gruppträningspass. Våra träningskort för seniorer går inte att köpa via nätet.


Fitnessline Senior

Fitnessline är en form av cirkelträning som utförs i maskiner. Varje maskin är utrustad med 12 stycken gummiband som styr motståndet. Varje övning tränas i 30 sekunder med ett 10 sekunders byte och övningarna är blandade styrke- och konditionsövningar. Att träna Fitnessline ger bra muskelkondition och du får väldigt allsidig träning. Fitnessline är väldigt tidseffektivt och du får mycket träning för lite investerad tid. Du bestämmer själv hur tuff träningen blir då du själv kan variera belastning och tempo efter vad som passar just dig!

Seniorpuls

Seniorpuls är ett pass där vi blandar kondition och styrka med rörlighet och balans. Fördelen med seniorpuls är flexibiliteten och tidseffektiviteten då du tränar hela kroppen under ett och samma pass. Vi jobbar mycket med bålstyrka eftersom det är viktig för såväl hållning som för en skadefri kropp. Övningarna ökar vår kroppskännedom och stärker de muskler vi använder i vardagen. Passet är speciellt utformat för dig som är senior.

Priser

från 189 kr/månad

 

Se prislista

Provträna 

Du kan prova vårt träningsutbud under en vecka.

 

Läs mer